Нина Добрев развежда Иън Сомърхолдър

Нина Добрев развежда Иън Сомърхолдър
3 (60%) 1 vote

Нина Добрев развежда Иън Сомърхолдър, връща се в „Дневниците на вампира”

Нина Добрев хвърли в паника бившата си най-добра приятелка Ники Рийд. Актрисата е приела да се снима в последния сезон на „Дневниците на вампира”, което никак не е зарадвало съпругата на Иън Сомърхолдър. Бившата вампирка от „Здрач” изпитвала болезнен страх, че екс приятелката й може да съсипе брака й. Затова и никак не се зарадвала на факта, че Нина се връща в сериала, където отново ще омайва неустоимия вампир — Деймън Салваторе / Иън.

Самата Нина Добрев се опитва всячески да се дистанцира от бившия си любим, както и от семейството му. Тя дори отказа да отиде на сватбата на двамата, а по светски събития се старае да не се засича с младоженците. Една от причините е, че все още държи на Ники Рийд като на приятелка, а от друга страна — просто не иска да отваря стари рани.

След сватбата на Иън, Нина се впусна в серия краткотрайни връзки, но засега никое от гаджетата й не е успяло да я накара да прежали бившия си любим. Двамата не криеха, че безкрайно много се обичат, но настойчивостта на Иън за брак ги отдалечи един от друг.

В крайна сметка влюбените решиха, че ще останат приятели и колеги, но искрите помежду им отново започнаха да хвърчат и те се събраха за кратко. И това събиране обаче не продължи дълго и звездата от „Дневниците на вампира” напусна не само любимия си вампир, но и продукцията.

Иън от своя страна скоропостижно се ожени за Ники Рийд и макар да са все още младоженци, слуховете в Холивуд носят, че бракът им никак не е щастлив. Всъщност двойката се карала доста често, а новината за връщането на Нина в проекта, допълнително напрегнала отношенията им.

Нина Добрев се събира с Иън Сомърхолдър, Ники Рийд в паника за брака си

Нина Добрев се събира с Иън Сомърхолдър, Ники Рийд в паника за брака си

В Холивуд вече текат залози колко дълго Иън Сомърхолдърще издържи женен за Ники Рийд, преди да се опита да се върне при Нина. От своя страна красавицата е категорична, че не иска да я нарочват за трето колело в семейството им и няма чувства към бившия си любим. Дали обаче финала на „Дневниците” няма да завърши с развод и ново събиране между звездите?
Предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар