ЕКСКЛУЗИВНО! НиЛо най-сетне показа малката Никол!

Потребителите вече бяха почнали да се съмняват, че тя въобще е раждала

 

Николета Лозанова обра доста негативи покрай бебето си и упреците, че не се държи като майка дори прераснаха в спекулации.

Мнозина стигнаха до там във фантазиите си, че твърдяха: „Тя въобще май не е раждала?!”. Истината се оказа друга. Плейметката има отличен бизнес нюх и просто е изчаквала изгоден момент, за да продаде скъпо снимките на бебето си.

Ники и Ники на корицата на женско списание
Ники и Ники на корицата на женско списание

Ето, че това се случи! На корицата на женско списаните тя лъсна с малката Никол, а потребителите в мрежата най-после си отдъхнаха.

НиЛо е усмихната и доволна от снимките
НиЛо е усмихната и доволна от снимките

Самата НиЛо се похвали от страницата си във „Фейсбук” и пусна фотото, което грее на изданието като не пропусна да направи реклама и кога излиза броя, за да могат всички нетърпеливи да се сдобият с него.

Спонтанните реакции гласят: „Откога го чакам това!”, а други се умиляват и прехласват по двете дами и особено по половинката на Валери, която щастлива е гушнала отрочето си.

За първи път ще ни се случи и още нещо. Виждаме красавицата в стилна рокля, която я покрива чак до врата, няма голотии, няма скандални провокации…

Човек за малко да се обърка и да не повярва, че това е Николета.

Но, да, това е тя и е предоволна от резултата, за който се е доверила на професионални фотографи.

2 коментара
  1. СНЕЖАНА ПЕТРОВА казва

    KAKVO SA GO PREVARZALI TOVA BEB4E S TOZI 6IRIT – TAKI NIAMA6E EDNA PANDELKA DA MU TURIAT -!

  2. Tatiana Koleva-Georgieva казва

    Kato gledam kak darji deteto si stava iasno kolko go gleda prochytata maika…..pone da i biaxa pokazali kak se darji bebe

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.