ИНТРИГА! Никол и Юлиян се НАТИСКАТ в леглото (НЕИЗЛЪЧВАНИ КАДРИ)

Гласувайте за статията

Никол и Юлиян Константинов се натискаха в леглото, ВИП Брадър още не е излъчил интимните кадри

Юлиян Константинов, Никол Станкулова

Юлиян Константинов и Никол Станкулова се натискат

Неочаквано! Нещо интимно се случва между Никол Станкулова и Юлиян Константинов, видя Kliuki.net. От ВИП Брадър пазят горещите кадрите като коз за последващ епизод, но зоркото ни око забеляза кратък момент, хванат от камерите. Ясно се вижда как Юлиян се натиска на Никол в леглото, гушка я и я милва. Веднага след това камерата се сменя.

Интимният момент се случи по време на музикалната мисия на звездите. След като хеви-метъл групата на Никол, Фънки и Иван Ласкин загуби заедно с тенорите Юлиян, Кристина Патрашкова и Николай Мартинов, всички те бяха изгонени извън Къщата. Като „фенове” на „звездите” шестимата трябваше да спят навън, на студено, в спални чували.

Късно посред нощ Фънки и Иван решиха да откраднат два фотьойла от Къщата, докато Кристина, Никол и Юлиян вече си бяха легнали в зимната градина. Именно тогава случаен кадър показа как Юлиян и Никол са се отделили от Патрашкова, гушнати един в друг.

Константинов се беше сврял целият в Станкулова и я беше прегърнал, докато Никол беше с гръб. Двамата за малко се размърдаха, когато Юлиян я погали нежно по косата. Какво се случва нататък, ВИП Брадър така и не излъчи.

Част от интимния момент може да видите след 28-ата минута от видеото по-долу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “ИНТРИГА! Никол и Юлиян се НАТИСКАТ в леглото (НЕИЗЛЪЧВАНИ КАДРИ)”

 1. Teodor Iordanov

  окт. 17. 2012

  Natiskat vi se prostite glawi ;p.

  Reply to this comment
 2. Kiro Todorov

  окт. 29. 2012

  haresvam tova momiheeee.

  Reply to this comment

Добавете коментар