Никол Шерцингер на успокоителни заради Григор (Пикантни подробности за драмата)

Гласувайте за статията

Никол Шерцингер може да е една от най-желаните жени на света, но се чувства несигурна по отношение на Григор Димитров.

Пропастта между Гришо и Никол става все по-дълбока. Наскоро Димитров отрече слуховете за раздяла, но продължава да мълчи за връзката им. А в нея сякаш нищо не е толкова розово, колкото се опитват да го представят. Пиянските изцепки и флиртовете на Шерцингер са пословични. Но, изглежда, Григор също не остава по-назад.

Приближени на най-добрия ни тенисист издават, че връзката му с топ певицата е като в латино сериал. Двамата явно имат непреодолими различия помежду си и ту се събират, ту се разделят. А подобна връзка не може да има перспективно бъдеще. Основната пречка за това се оказва не толкова професионалните ангажименти на двамата и разстоянието, което все ги дели, а ревността!

На турнира в Мадрид Гришо бе засечен да си общува доста задушевно с бившата си дългогодишна половинка Мария Шарапова. Снимките, на които си шушукат и се усмихват, обиколиха света за отрицателно време. Със сигурност те са станали поредната причина за раздор между Никол и Григор. Говори се за зрелищен скандал, след който Шерцингер два дни е била на успокоителни.

В мрежата се появиха куп коментари от нейни фенове, както и от българки, че нашето момче е предало известната си приятелка с фриволното си поведение. Той заяви гневно, че всичко това е лъжа. Но пропусна да спомене за състоянието, в което е любимата му. Щом тя приема толкова навътре тези изцепки, значи наистина е сериозно хлътнала, пише hotarena.net.

Но друга дама оказва най-големият трън в очите на певицата.

Става въпрос за друга тенисистка, с която Димитров е имал вземане-даване – Йожени Бушар. Тя му завъртя главата още докато бе с Маша, но така и не успя да се пребори за статута на официална половинка на Григор. Въпреки това, блондинката не се е отказала от него и не престава да го преследва по турнирите, борейки се за вниманието му.

А това не убягва от погледна на Шерцингер. Както в последствие на Димитров не му се разминават скандали. Огънят бил разпален още повече от слуховете, тръгнали незнайно откъде, че Бушар пак се е намърдала в леглото на тенисиста. Като резултат от всички тези скандали, влюбените не са се виждали от повече от два месеца.

Никол Шерцингер се поболя от любов по Гришо

Никол Шерцингер се поболя от любов по Гришо

Гришо посрещна рождения си ден в Рим, а Никол бе зад океана, открито флиртувайки с друг мъж. Тя изпрати явно послание на половинката си, че не е единствен и лесно може да го смени. Не ми остава друго, освен да чакаме епизод пореден от любовната им драма…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар