Никол Шерцингер с мега модна издънка (Вижте как дeколтето й преля)

Гласувайте за статията

Никол Шерцингер си извади на показ силикона, уж стилната певица не спира с модните си гафове

Какво се случва с Никол Шерцингер се питат нейните почитатели?

Нарочената за българска снаха Никол Шерцингер  започва да става все по чест клиент на светските рубрики с модни гафове. В последно време нейните модни решения са меко казани скандални.

Никол Шерцингер показа напращелите си бомби

Никол Шерцингер показа напращелите си бомби

Като например появата й с този чер провокативен тоалет. С който менторката от английския Х Фактор се появи само преди няколко дни. Тя  събра погледите с напращялото си деколте. От което се показваха новите й силикони. Които напираха  да изскочат от доста дръзкото й облекло, предават от електронното издание viewsofia.com.

Прекалено много плът си позволява да показва латино дивата. Любимата на Гришо по скоро прилича на силиконовасекс бомба. От колкото на сериозна поп звезда. Която гони четирийсетте.

Безспорно Шерцингер е зашеметяваща певица. Но от пръв поглед си личи,
че не само е увеличила с няколко размера бюста си. А е напомпала и устните си със силикон. Като изобщо не обръща внимание на модните критици. Които веднага отчитат всяко нейно прегрешение или издънка.  Демонстрира разкрепостената си пищна  визия без да се замисля, че модата на такива деколтета отдавна остана в историята. По актуални са тези, които загатват и оставят повече на въображението. Отколкото да се натрапват, набивайки се на очи.

Григор Димитров и Никол от няколко месеца са разделени заради професионалните си ангажименти. Дали нашенеца не се дразни от скандалните гафове на своята любима? С която папарците не спират да се занимават. И ни поднасят пикантни снимки като тези. Вижте ги в нашата галерия!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар