Никол Шерцингер се пропи заради Гришо: Исках дете от него! (Вижте какво разкри)

Никол Шерцингер се пропи, категорична е, че съдбата я наказва.

Любовната драма на Григор Димитров и Никол Шерцингер все повече заприличва на латино сериал. Според последните новини в световните таблоиди, двамата са разделени от около месец и половина, и то по инициатива на хасковлията. Певицата му скъсвала телефона от звънене, а той просто не искал да й вдигне.

тя със сигурност не е свикнала да се чувства нежелана и отритната от представител на противоположния пол. Снимките на Гришо с Маша и с други негови колежки пък съвсем разпердушиниха егото й. Никол Шерцингер е преглътнала всякаква останала й гордост и буквално умолявала Димитров да се видят, да поговорят и да изгладят проблемите помежду си.

Димитров накрая решил да й вдигне, но заявил, че подобни теми не се обсъждат по телефона. Затова хванал самолета за Лондон. При драматичната си среща с певицата й заявил в прав текст, че не иска вече да са заедно. Аргументи за решението си така и не изтъкнал и оставил Никол Шерцингер сама с хиляди въпроси.

Краят на връзката с Григор Димитров идва в много деликатен момент за хавайската изпълнителката. Тя толкова била хлътнала по родния тенисист, че била готова да зареже досегашния си начин на живот и да започне на чисто. Единственото, което можело да я откъсне от безкрайните купони и големите количества алкохол, е едно дете, пише blitz.bg.

Затова тя била готова да дари Гришо с наследник. Стъпка, на която така и не се реши през дългогодишната си връзка с Люис Хамилтън. Затова певицата смята, че съдбата й го връзка. Сега тя иска дете, но мъжът, от когото го иска, й би шута най-неочаквано.

Никол Шерцингер никога досега не е зарязвана
Никол Шерцингер никога досега не е била зарязвана

Близки на Никол Шерцингер споделят, че тя досега не е страдала така заради мъж и дори е отменила няколко свои професионални ангажимента. Освен това, отново се е върнала към пиенето и два-три пъти в седмицата се налива до безпаметност с приятелките си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.