Никол Шерцингер се окепази с ботокс (Вижте как се поду – Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Никол Шерцингер прекали с ботокса, красавицата се поду от ботулиновия токсин, любимата на Гришо се окепази

Никол Шерцингер, която непрекъснато отрича да има корекции и подобрения по себе си този път се изложи. От прекомерния ботокс певицата се поду в лицето и тя разочарова почитателите си. Които смятаха, че красотата й е напълно натурална.

Снимки: tocka.com.mк

40-годишната поп звезда наистина има естествена хубост. Но прекалената й мания да се запази вечно млада й изигра лоша шега. Скоро тя се появи на хуманитарно събитие в Лондон и присъстващите бяха шокирани от външния й вид.

Лицето й бе като вкаменено от ботулиновия токсин. С който се изглаждат издайническите бръчки. Изглеждаше като пластмасова кукла. Съвсем различна от преди. Даже от далечно разстояние ботоксът е очевиден.

Отдавна се носят слухове, че любимата на Григор Димитров се подлага на естетически корекции. Говори се, че е увеличила естествените си гърди, намалила е нослето си е и уголемила устните си. Корекции, които тя отрича да е правила.

В свое интервю холивудската звезда, която по една щастлива случайност може да стане българска снаха бе категорична, че никога не е лягала под ножа за да си коригира тялото. Но никога няма да е късно да си променя мнението за в бъдеще, признава Шерци, предават от изданието tocka.com.mк.

Едва ли можем да й вярваме защото фотосите разкриват, че тя е поредната красавица, която разчита на съвременната естетическа хирургия. Което е напълно разбираемо след като гаджето й е доста по-младо от нея.

Вижте още снимки на Никол Шерцингер в нашата галерия!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар