Никол Шерцингер проговори за Гришо: Не очаквах, че ме обича толкова! (Вижте откровението й)

Гласувайте за статията

Никол Шерцингер проговори за триумфа на своя Гришо и чувствата им.

Миналата седмица се оказа много емоционална за Григор Димитров и неговата любима Никол Шерцингер. Най-добрият ни тенисист триумфира на турнира в Лондон. Така той затвърди мястото си не само сред най-добрите в спорта, но и в сърцето на популярната си любима.

Дни по-рано, Никол Шерцингер изненада света с признанието, че е сама и самотна. Слуховете постоянно я събират и разделят с Григор Димитров, но явно любовта им е по-силна от тях. Двамата вече са заедно от близо две години, а случаите, в които говорят един за друг, се броят на пръсти. Затова и такова голяма впечатление направи публичната благодарност, която Гришо отправи към своята любима след победата си.

Тенисистът бе категоричен, че певицата има голяма заслуга за неговия триумф. А в последното си интервю Никол Шерцингер признава, че не е очаквала Григор Да направи подобен жест за нея, но много му благодари. Явно емоционалното му признание искрено я е трогнало. Затова си тя си позволи да минута да не бъда професионалист и да се похвали, че гаджето й е победител, пише spotral.bg.

Григор Димитров е трогнал истински Никол

Григор Димитров е трогнал истински Никол

„Това е едно страхотно време за него. Благословена съм, че можем да бъдем на едно и също място по едно и също време. Той е невероятен“, бе лаконична бившата вокалистка на „Pussycat Dolls“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар