Никол Шерцингер призна: Ще имам бебе от Том! (Бившата на Гришо категорична, че Еванс е мъжът на мечтите й)

Никол Шерцингер призна: Ще имам бебе от Том! (Бившата на Гришо категорична, че Еванс е мъжът на мечтите й)
5 (100%) 1 vote

Никол Шерцингер призна, че с новия й работят за свой наследник

Никол Шерцингер най-накрая потвърди, че с любимия ѝ Том Еванс работят за първия си наследник. 42-годишната сексбомба дълго отлага момента да стане майка, защото очевидно не намираше подходящия партньор, но ето че това се промени. Преди няколко дни звездната двойка отбеляза първата си годишнина, а сега Том и Никол обмислят да станат семейство. „Той е моят мъж…мъжът на мечтите ми.

Никол Шерцингер и Том Еванс

Снимка: Инстаграм

Определено искам деца от него, когато дойде подходящият момент. Всичко е въпрос на време“, споделя откровено звездната дама. Тя разкри още, че в момента подготвя турне, но въпреки това много силно иска да има деца и да създаде семейство точно с Том, когото определи като нейния най-добър приятел и съучастник във всичко. Слуховете, че Шерцингер и Еванс обмислят да си имат бебе се появиха още през лятото, когато бяха забелязани да оглеждат къщи в Лондон, но до момента никой не беше коментирал темата официално.

Близки до двойката споделят пред медиите, че никой от тях няма да е изненадан, ако Никол забременее през следващите месеци. Освен това издават и че Том приема добавки за подсилване на фертилността. Май скоро ще имаме ново звездно бебе на хоризонта!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар