Никол Шерцингер заряза Гришо (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Никол Шерцингер е била шута на нашето момче Григор Димитров.

Връзката на Никол Шерцингер и Григор Димитров май ще приключи също толкова изненадващо, колкото и започна. Двамата бяха заедно само няколко месеца, но хавайската певица е натирила родния тенисист заради непреодолими различия във вижданията им за общото бъдеще.

Слуховете ги събраха през ноември миналата година, а през януари Гришо и Никол бяха заснети да се целуват публично, а скоро преди това и двамата приключиха дълги връзки. Новината за новата двойка изненада света и за мнозина бе ясно, че едва ли ще продължи дълго. Като евентуални причини за раздяла се посочваха голямата възрастова разлика от 13 години в полза на Никол Шерцингер както и фактът, че тя е много по-известна и богата от него.

И познаха! Според световните таблоиди, двамата са на различни етапи от живота си и имат различни цели и мечти за следващите години. Докато Григор е в разцвета на кариерата си и трябва да й се отдаде изцяло, Никол вече е постигнала много й може да си позволи дълга пауза, в която да сложи личния си живот в ред. А това включва създаване на семейство и деца. Все пак вече е на 37 години, биологичният й часовник тиктака, пише mirror.co.uk.

Никол Шерцингер наистина харесвала Гришо, но не искала всичко да остане на ниво хлапашко влюбване, а да задълбочат връзката си и да заживеят като семейство. Димитров дори наскоро бе засечен да търси свой дом в Америка, в който да живеят заедно с Никол. Но това трудно би се случило, след като той постоянно пътува и не може да й отдели много от времето си.

Първата им обща снимка

Първата им обща снимка

В подобна ситуация певицата изпаднала и в предишната си връзка с пилота от Формула 1 Луис Хамилтън, който също я поставил на второ място след кариерата си. Всички бяха убедени, че двамата ще се оженят, но това така и не се случи. За да избегне отново разочарованието да бъде пренебрегвана години наред, Никол Шерцингер е решила да прекрати струващата й се безперспективна връзка с Григор, за да не страда горчиво за втори път в рамките на една година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар