Никол Шерцингер дразни Мария Шарапова: Аз съм малкото коте на Гришо!

Гласувайте за статията

Никол Шерцингер отново маркира Гришо като своя територия.

Певицата Никол Шерцингер избягва да говори директно за връзката си с Григор Димитров. Въпреки това, не пропуска интервю, в което да не сподели какви силни чувства владеят ума и сърцето й. И без да назовава обекта, към когото са насочени, на всички ни е ясно, че това е нашето момче. Явно той е успял да укроти по дивата или поне да я омагьоса до толкова, че трудно да успява да скрие ревността си.

Преди дни бившата на Гришо Мария Шарапова хвърли бомбата с признанието, че преди време двамата са прекарали пет часа в американски ресторант, затворен само за тях. Със сигурност това разкритие никак не се е понравило на Никол Шерцингер. Така тя веднага отвърна на удара. тя пусна свои провокативни снимки от руската столица, където се подвизава по работа.

А след това певицата даде интервю, в което за пореден път доказа, че с Димитров имат не просто мимолетен флирт, а силна любов. Тя заяви, че в повечето аспекти на живота си е лъвица, предимно в професионален план. Но щом стане дума за интимния й живот, тя се превръща в малко коте. Никол Шерцингер определя себе си като безнадеждна романтичка, влюбена в любовта, пише hotarena.net.

С тези си думи тя признава,

че Григор до известна степен е успял да я укроти. Нагледали сме се на нейните пиянски изцепки и провокативни тоалети. Не веднъж певицата е демонстрирала подозрителна близост с мъже от шоубизнеса. Но от признанието й става ясно, че всичко това е един медиен образ и няма нищо общо с жената, в която Димитров се е влюбил.

Никол Шерцингер не си дава Гришо

Никол Шерцингер не си дава Гришо

„Когато бях по-млада, живях с убеждението, че не съм създадена да ме обичат. Винаги съм обичала другите, но една от най-големите тайни в живота е да се научиш да обичаш себе си. Сега съм по-възрастна и по-мила към себе си“, философства красавицата. Видимо Никол Шерцингер се е опитала да подразни Маша и за пореден път да й покаже кратко и ясно, че Гришо вече не е неин и няма и да бъде.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар