Никол Шерцингер вилнее соло на плажа за ЧНГ (Не й ли липсва Гришо?)

Гласувайте за статията

Никол Шерцингер се показа секси от плажа в роден Хавай, поп дивата вилнее соло без Гришо

Никол Шерцингер е прекарала една чудесна Коледа и Нова година и без гаджето си. Поп иконата пусна секси снимки от плажа в родния си Хавай. Извини се  на феновете, че не е била активна в социалните мрежи по празниците. Но видно е, че никак не е скучала.

Спряганата за кандидат българска снаха се е забавлявала соло на плажа. Демонстрира супер секси тяло. И завидна форма. А лицето й, което е без капка грим показва, че дори и натурална Шерцингер изглежда ослепително. Даже някои смятат, че така е някак подмладена и нежна без макиаж.

Палавата половинка на Григор Димитров с нищо не подсказва, че гаджето й липсва. Напротив прекарала е една чудесна Коледа и Нова година със семейството си и приятели, предават от bgdnes.bg. Докато нашенецът се поти по кортовете. Като вече записа и първия си успех за радост на всички българи.

Според информация от социалните мрежи и бившата любима на Гришо Мария Шарапова също е празнувала Новата година на Хаваите. Дали по ирония на съдбата или просто е съвпадение тя е била на километри от Шерцингер.

Доказват го снимките, които Маша публикува почти едновременно с Никол как ще посрещне празниците. И старата любов на нашата ракета N1 в мъжкия тенис по нищо не отстъпва на Никол с ослепителната си визия по бански.

Дали все пак това не е една тиха война в социалните мрежи межди новата и бившата любов на звездния ни тенисист?  Който е всепризнат за световен секс символ.

Вижте още снимки в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар