Никол Червенкова се разхубави неимоверно (Снимки как разцъфна)

Никол Червенкова се разхубави неимоверно (Снимки как разцъфна)
5 (100%) 1 vote

Никол Червенкова се е превърнала в красива млада дама

Никол Червенкова разцъфна след диетата на майка си

Никол Червенкова се разхубави неимоверно. Младото момиче се превърна в красива млада дама, която определено лови окото. И след която тичат доста обожатели. Дъщерята на Ваня Червенкова е видимо много отслабнала още повече предвид факта, че преди време си беше направо пухкавичка.

Никол Червенкова се разхубави

Никол Червенкова се разхубави

Промяната във визията й се дължи най-вече на чудодейната диета на майка й, на която Никол също се е подложила. Друг е въпросът, че стана ясно, че бизнесдамата не дължи вталяването си толкова на хранителния си режим, колкото на операцията на щитовидната жлеза, на която се е подложила.

За разлика от нея, дъщеря й е успяла да отслабне само с правилно хранене. Освен това Никол е променила и визията си и от доста време насам се подвизава като блондинка. Цвят, който й отива, категорични са онлайн потребителите.

Съвсем естествено, покрай Никол се навъртат доста обожатели, но поне засега младото момиче не показва предпочитания към някой от тях. Любопитното е, че наследничката на Ваня Червенкова се оказа особено близка с победителя във ВИП Брадър Джино.

Бившият на Джена и Никол не крият, че са приятели, но поне засега помежду им няма нищо повече от това.

Но всички знаем колко лесно се прекрачва границата между приятелството и любовта. Още повече, че приятелите и на двамата са категорични, че те изглеждат изключително добре заедно.

Заради дъщеря си пък Ваня Червенкова редовно се изявяваше като най-ревностния защитник на Джино по време на престоя му в Къщата на звездите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар