Никол Червенкова – от пухкавелка до супер мацка (Снимки как се промени)

Никол Червенкова – от пухкавелка до супер мацка (Снимки как се промени)
5 (100%) 1 vote

Никол Червенкова се промени до неузнаваемост по примера на майка си

Никол Червенкова се втали само за две години с помощта на диетата на майка си

Никол Червенкова се промени до неузнаваемост! Дъщерята на Ваня Червенкова съвсем до скоро беше доста пухкаво младо момиче, наследило до голяма степен телосложението на майка си. Естествено, няколкото й излишни килца я потискаха, което е съвсем нормално, при положение, че особено на нейната възраст, визията е много важно нещо.

Никол Червенкова преди и сега

Никол Червенкова преди и сега

Заради това наследничката на бизнесдамата реши да се подложи на нейната чудодейна диета, с която и самата Ваня успя да отслабне с цели 20 килограма и в момента, поне в тяло, направо гони манекенска визия.

Никол също имаше успех с хранителния режим, макар на доста места да се появи информация, че момичето не е успяло да издържи да яде по два дена само едни и също продукти. Майка й също я издаде, че слабостта към сладките неща всъщност е основния проблем на Никол, който играе основна роля при килограмите й.

Очевидно обаче, въпреки не особено стриктното спазване на диетата, Никол е успяла да се отърве от ненужното си тегло. И това е видимо от снимките й сега и от преди само две години.

Тогава дъщерята на Ваня Червенкова влезе във ВИП Брадър за малко, за да се види с майка си, което всъщност беше и първата й публична поява пред камери.

А на зрителите им направи впечатление доста закръгленото телосложение на Никол и пухкавите й бузки. От които към днешна дата няма и следа. Даже напротив. По думите на онлайн потребителите младото момиче се е превърнала в истинска красавица, по която въздишат доста младежи.

Вижте промяната й в снимки в галерията ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар