Никол Червенкова и гаджето й по-влюбени от всякога (Снимки)

Гласувайте за статията

Никол Червенкова и гаджето й Теодор са по-влюбени от всякога, красавицата и кандидат-зетя често пускат снимки в мрежатаНикол и Теодор на крилете на любовта

Никол Червенкова се радва на щастливата си връзка с Теодор Ангелов. Щерката на Ваня е стопила излишните си килограми и е станала истинска чаровница, която лети на крилете на любовта. Двете влюбени гълъбчета се радват на всяка минута когато са заедно и правят съпричастни феновете си като пускат нови снимки в нета.

Ваня Червенкова е щастлива за любовта на дъщеря си

Ваня Червенкова е щастлива за любовта на дъщеря си

Бъдещата тъща  Ваня Червенкова е дала своята благословия на младите. Бизнесдамата харесва зет си и е доста благосклонна към него. Тя се радва, че порасналата Никол ще има любим човек до себе си и няма да е сама, като нещастната си майка в любовта.

След като разбра за увлечението  на порасналата си щерка Желязната лейди тутакси се разбърза да помогне на гаджето й да стъпи на крака, пише ПИК. Той е добро момче, но няма собствен бизнес, а глезената и отгледана като принцеса Никол ще й трябва стабилен и богат мъж.

Тогава й хрумва идеята младият кандидат-зет да направи салони за красота. Заедно обмислят плана и Ваня се навива да му даде летящ старт, като му помогне с връзките си във ВИП средите. Тя рекламирала сред своите богати приятелки качеството на услугите за разкрасяване на своя зет и доста от светските дами станали клиенти на Теодор.

А салоните тръгват от добре, по добре. Бизнесът се разраства и зетят натрупал доста солидна сметка.

Чревенкова е напълно доволна от бъдещия съпруг на Никол. Хем е влюбен в нея, хем се доказва, че може да ръководи собствен бизнес и да се грижи за бъдещата си жена.

Ваня Червенкова е много щастлива от връзката на своята дъщеря. И понеже на бизнесдамата не й върви в любовта, тя бди като орлица над Никол. Поне тя да си има любим и богат съпруг, а не като нея да остане обречена за цял живот сама.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар