Никол Червенкова с бутиково парти за РД (Вижте как я изненада майка й – Снимки)

Гласувайте за статията

Никол Червенкова сияе на рождения си ден, Ваня изненада дъщеря си с луксозно парти

Никол Червенкова празнува рожден ден навръх големия християнски празник Цветница. Младата госпожица се надявала празника й да мине със скромна семейна вечеря и без много шум. Но майка й организирала бутиково парти за 25-годишния юбилей на щерка си.

Снимка: Инстаграм

Бизнесдамата, която има само едно дете спретнала луксозен и пищен купон за единствената си наследничка. Тя поканила 50 човека в елитен столичен хотел. Празничната зала където се състояло тържеството цялата била украсена в златно и червено. Самата рожденичка още на входа била посрещната с торта уникат. Но не това било голямата изненада на вечерта.

Снимка: Инстаграм

Ваня Червенокова приготвила още куп подаръци за любимата си дъщеря. Сред, които златен пръстен с уникален диамант и нов дизайнерски бранд NicoleChe. Русокосата госпожица била стъкната в рокля от своята първа колекция. В която има цяла серия от бутикови тоалети.  С нея русокосата рожденичка смята да сложи край на клишето, че жените изглеждат красиво единствено ако притежават перфектни манекенски мерки.

Самата Никол признава, че се е научила от майка си да има добро сърце и да носи в него любовта. Както и правилото, че всяка една жена е длъжна да си знае цената, за да устоява позициите си. А освен всичко това да бъде самостоятелна и красива. Модерна жена облечена в NicoleChe, предават от hotarena.net.

Вижте още много снимки от рождения ден на Никол в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Никол Червенкова с бутиково парти за РД (Вижте как я изненада майка й – Снимки)”

  1. zori

    апр. 24. 2019

    Дъщерята е сладур, но майката изглежда доста нелепо. Жалко е да гледаш жена, която не се примирява с годините си и се опитва да се прави на 20 годишна на всяка цена, без да осъзнава, че се излага като кифла.

    Reply to this comment

Добавете коментар