И Никол Станкулова с тунинг (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Синоптичката с корекция на устните

Хубавата Никол Станкулова обра овациите на феновете извън Къщата, не само с чар, но и с красота. Оказа се обаче, че бившата манекенка също се е пипнала тук–там, за да постигне сегашната си визия. Kliuki.net се натъкна на интересни ретро снимки на блондинката. На които хубавата Никол изглежда доста по-различна.

Никол преди корекциите

Никол преди корекциите

Форумци коментират, че красавицата е коригирала носа и горната си устна. Факт е, че днес Никол се гордее с по-тънко носле и по-плътни устни. Най-вероятно Станкулова се е опитвала да преодолее някакви свои комплекси и затова е прибегнала до пластичната хирургия. Феновете й обаче искрено се надяват, че ще спре с ремонтите по лицето си дотук.

Никол Станкулова днес

Никол Станкулова днес

Някои смятат, че чаровната синоптичка изглежда много по-добре преди, отколкото след като си е направила малките корекции. „Жалко, че се подредила така. Да се надяваме, че няма да реши да си прави и други „подобрения“, коментират интернет потребители.

Факт е, че в последно време все повече звезди се оплакват от разкрасителните процедури, които са преминали. Алисия, Мария и дори Ирен Онтева направо плашат с вида си. Заради суетността си певиците и манекенката направо се обезобразих. И продължават да плащат висока цена за желанието си постигнат идеална визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар