СЕИР! Никол си намери палав ухажор (ФОТО)

Гласувайте за статията

Синоптичката и звезда от „ВИП Брадър” Никол Станкулова не може да се отърве от мъжко внимание

 

Никол Станкулова е засипана с покани от обожатели и не страда от липса на мъжко внимание. Красивата синоптичка се прочу още повече по време на участието си в реалити шоуто и от тогава половинката й се вижда в чудо.

Никол доста се е оцъклила заради напористия си ухажор

Никол доста се е оцъклила заради напористия си ухажор

Грешката на Никол е, че явно си позволява да ходи по светски събития и сама. Тогава може да й се случи всичко, а както е видно някои само това чакат – да им се отвори златната възможност.

Дали историята няма да има продължение...?!

Дали историята няма да има продължение…?!

Гаджето на Никол е богаташ, но това не пречи всички останали също да точат лиги по нея.

Kliuki.net обърна внимание, че мераците на някои смелчаги просто нямат граници. Брадърката беше забелязана на парти на известно женско списание, където палав ухажор се заигра с формите й. Кавалерът е особено доволен от свършеното, а Никол е оцъклена като зайче в гората. Да, определено не е очаквала подобна атака! Какво да се прави, просто трябва да си има наум, че хубостта си има своите негативи и да гледа винаги да е придружена от силно рамо, на което може да се опре в трудни моменти.

Присъстващи на коктейла твърдят, че момчето е гримьор и много си е паднал по Станкулова, макар че тя въобще не отвърнала на копнежите му. Дали историята ще има продължение, ще разберем след време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар