Никол Станкулова първа красавица на бала си (Вижте снимки на още звезди като абитуриенти)

Гласувайте за статията

Никол Станкулова била кралицата на бала, синоптичката се слави с хубостта си от малка

Никол Станкулова, която днес е едно от най-популярните телевизионни лица от малка била голяма хубавица. Синоптичката на Нова телевизия, която скоро стана и майка днес може да се похвали с перфектната си и напълно естествена визия, която си върна за нула време след раждането.

Никол Станкулова на бла
Снимка: Блиц

Като ученичка Никол била пълна отличничка. Но още тогава събирала погледите с хубостта си. Не едно или две момчета въздишали по нея. А на абитуриентския си бал заслужено се окичила с титлата Мис Бал.

Венета Райкова на бала
Снимка: Блиц

Венета Райкова била абитуриентка през 1992 г. Устата водеща е брюнетка по време на бала си. Тържеството по случай завършването й се състояло в хотел София. А бъдещата тв звезда била избрана с кавалера си за най-умело танцуваща двойка.

Милен Цветков и Камен Воденичаров
Снимка: Блиц

Оказва се, че Милен Цветков  по времето когато е бил абитуриент е нямал дама до себе си. Но пък се е щракнал с Камен Воденичаров. С когото делили един чин.

Деси Банова

Деси Банова не се показва като абитуриентка. А позира за снимка в навечерието на бала си с ученическата униформа. Втората съпруга на Росен Плевнелиев също е била красавица като ученичка и доста скромна на вид.

Наум Шопов – младши
Снмка: Блиц

Актьорът и лекар Наум Шопов- младши може да ви изуми с визия. Като ученик не е имал това атлетично тяло, с което привлича женските погледи. Бъдещата звезда е тежал поне с 20 килограма повече и е бил с прическа расти, предават от blitz.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар