Никол Станкулова купонясва с тризначките в Банско!

Никол Станкулова купонясва с тризначките в Банско!
5 (100%) 1 vote

Синоптичката Никол Станкулова кара новогодишната си ваканция в Банско във весела компания, която е готова за щури купони!

Никол – елегантна с шапка и очила: дамската компания е готова за купона!

Кои са приятелите на Никол? Хубавата брадърка очевидно е създала близки връзки в Къщата с някои от нейните обитатели и продължава да поддържа връзките си с тях. Мрежата оживено коментира нейна снимка – изненадващо! – в компанията на тризначките! Женската група се весели на воля в Банско, очевидно без да си слага на сърце приказките по адрес на всяка от тях. Какво ли не се изговори в последните часове на 2012-а и за подвизите на Никол на подиума, и  за отхвърлените тризначки, чиято звездна кариера стремглаво се срутвала! Никол дори бе уличена в палави изпълнения, ако се съди по нейни доста разкрепостени стари снимки. Дали наистина е така?

Нова година – нов късмет! Очевидно това е работещата философия на известните момичета, които се разхождат безгрижно на зимно слънце в ски-курорта и пият на въздух стоплящите си напитки.

В тази група, както пиша от bliasak, е и Камелия – нежната половинка на Люси Дяковска. Със сигурност шарената компания има за какво да си говори, щом срещата на хората в нея не е по сценарий и под режисьорски диктат, а по собствена воля и за собствено удоволствие. Според изданието Никол е оценила човешките качества на Люси и Камелия и смята да поддържа в бъдеще с тях близки приятелски връзки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар