Никол Станкулова крие анорексично тяло (Синоптичката дори на плажа седи с дрехи – Снимки)

Никол Станкулова крие анорексично тяло (Синоптичката дори на плажа седи с дрехи – Снимки)
2.5 (50%) 2 votes

Синоптичката не ще да чуе да се съблече на плажа, крие слаботелесно тяло с дрехи

Никол Станкулова  седи на плажа с дрехи, видяха от „Уикенд”. Въпреки, че е лична красавица и би трябвало да има секси тяло звездата на Нова тв не се разсъблича по бански.

Никол Станкулова не се съблича по бански на плажа
Снимка: Инстаграм

Някои подозират, че има чуствителна кожа и не смее да я изложи на силните слънчеви лъчи. Но други са категорични, че крие под дрехите си анорексичните си форми и няма да е приятна гледка ако се покаже без дрехи.

Никол Станкулова показа слаботелесни форми по бански, но само в дома си
Снимка: Инстаграм

И наистина в личния й профил в Инстаграм рядко може да намерим нейна снимка по бански или бельо. Като тази, на която се вижда как се излежава на пластмасово фламинго, но в къщи и изпъкналите й от слабост кокали стърчат.

Дългокраката синоптичка тези дни била засечена  на плажа в „Перла” да седи под чадър в компанията на половинката си Теодор Минев и две приятелски семейства с деца, без дъщеричката си Теа. Която явно била поверена на една от бабите.

Никол Станкулова умело прикрива анорексичното си тяло
Снимки: Инстаграм

Цялата компания била по бански, единствено Никол не съблякла потника си и бермудите. Когато веселата компания решила да се разхлади в морето Станкулова  категорично отказала да се съблече и да поплува с думите: „За нищо на света!”, въпреки, че дълго я кандърдисвали останалите, предават от Хотарена.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар