Никол Станкулова грее след раждането (Вижте я в топ форма – Снимки)

Гласувайте за статията

Никол Станкулова блестяща след раждането, синоптичката стопила за нула време 11-те кила, които наддала

Никол Станкулова, която стана майка на дъщеричка само преди два месеца за една седмица се отървала от 11 килограма. Които качила по време на бременността си с Теа.

Красивата синоптика признава в социалните мрежи, че и тя самата не знае как щ е валила излишното си тегло. Върнала си предишната форма сякаш по чудо. Никол се хвали, че в момента тежи 55 кг без никакви лишения и допълнителни тренировки.

Снимка: Инстаграм

Младата майка се гордее с елегантната и фина фигура, на която бременността й изобщо не се е отразила. Станкулова споделя с феновете си, че без хляб не може. Но за сметка на това пък не обича да похапва сладки неща.

Снимка: Инстаграм

Хубавицата, която е смятана за една от най-харесваните млади българки за първи път споделя и неща от личния си живот. Тя откровеничи, че е вярваща и всеки ден благодари на Господ както и търси прошка от него.

Снимка: Инстаграм

Синоптичката на Нова тв мечтаела преди години да стане стюардеса или пък сервитьорка. Само, че фината мацка с мерки на моделка завършва средно образование в столичната математическа гимназия. А в момента продължава да се обучава като се е захванала д изучава италиански, предават от blife.bg

Никол Станкулова признава, че грижите за бебето и идват в повече.Спи само по няколко часа на денонощие заради Теа. Добре, че е майка й, която много й помага в грижите за малката й принцеса.

Емблематичната тв красавица обещава на феновете си скорошно завръщане на екран. Тя смята да постъпи като приятелката си Гери Малкоданска. Която се върна в ефир и вече радва зрителите с прогнозата за времето.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар