Никол Станкулова с бутикова сватба като на Деси Банова до дни (Вижте още за събитието)

Никол Станкулова с бутикова сватба като на Деси Банова до дни (Вижте още за събитието)
3 (60%) 3 votes

Никол Станкулова става майка през зимата, но преди това ще бъде булка и при това съвсем скоро

Бременната Никол Станкулова ще роди първото си дете от милионерския наследник Теодор Минев, син на банкера Цеко Минев. Щом новината за бременността й стана публична тайна синоптичката побърза да публикува в социалната мрежа фото, на което уж небрежно на лявата й ръка се вижда годежно диамантено бижу.

Снимка: ПИК

Познавачи разкриват, че точно този модел е по-скъп от 10 хиляди лева. Колеги на красавицата издават тайната, че Никол получила бижуто малко след като съобщила благата вест на таткото, че ще стават родители, предават от „Жълтите новини“ на електронното новинарско издание  pik.bg.

Планът на младите бил да минат под венчило преди да се роди бебето. Все още не се били спрели на конкретна дата. Искали да минат първите най-тежки и критични месеци от бременността.

Снимка: Нова тв

Никол не ламтяла за пищна и бляскава сватба. По-скоро искала да последва примера на бившата си колежка Деси Банова като приеме фамилията на Теодор и стане госпожа Минева на бутикова церемония.

На която предвиждали да поканят само родителите си и свидетелите. Никол и Теодор Минев са от доста години двойка. Но умишлено не се тикаха под светлините на прожекторите.

Снимка: bgdnes.bg

Въпреки това феновете на красавицата и на младия милионерски наследник чакат с нетърпение да ги видят в дена на сватбата им. По всеобщо мнение те двамата са една от най-красивите светски двойки. Няма съмнение, че снимките от церемонията им наистина ще са приказни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар