Никол Станкулова бременна (Всичко за щастливото събитие)

Никол Станкулова бременна (Всичко за щастливото събитие)
2.33 (46.67%) 3 votes

Никол Станкулова слиза от екран, синоптичката чака бебе

Никол Станкулова е третата по ред бременна синоптичка в Нова тв. След като Деси Банова повлече крак в медията една след друга красавиците й забременяват.

Снимка: Инстаграм

Гери Малкоданска е втората, която ще роди бебе. А съвсем скоро се разбра, че и Никол също е в деликатно положение. Стомахчето й все още е много малко. Но красавицата умело го прикрива с широки тоалети. Или пък с някой декоративен аксесоар отгоре.

Снимка: Инстаграм

Говори се, че шефовете на Нова тв били ошашавени от толкова бременности на куп. Но все пак хубавиците им са млади жени. И никак не е чудно, че идва време да станат родилки.

На блондинката с буклите все по-трудно й става да прикрива коремчето си. Въпреки широките туники много от зрителите заподозряха, че чака бебе. Според запознати Станкулова няма да се върне на екран след летните отпуски. А за пред картата на времето вече й търсят подходящ заместник.

Татко на бебето е Теодор Минев. С който синоптичката има дългогодишна връзка. Негов баща е известен български банкер. Което пък гарантира, че на младите няма да им липсват финансови средства дори и Никол да не се завърне на работа, предават от dailypress-bg.com. А да се отдаде единствено на бъдещото си дете и да зареже кариерата си в телевизията и тази на модел.

Честото на синоптичките и нека карат безпроблемна и лека бременност, а когато родят те и бебетата да са живи и здрави!

Вижте още снимки на бременната Никол в нашата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар