Никол Станкулова с баровско раждане за 5 бона (Ето за какъв лукс се бръкна мъжът й)

Гласувайте за статията

Никол Станкулова роди като принцеса, мъжът й пръсна 5 бона за луксозното раждане

Никол Станкулова е родила момиченцето си в общинска болница. Но се е ползвала с ВИП услугите на клиниката.

Заговори се, че синоптичката на Нова й се е наложило спешно да й направят секцио. Но истината била, че то е планирано предварително. Никол искала да роди дъщеричката си на някой голям християнски празник за това от месеци наред се знаело, че плановата операция ще е на 11 ноември. Когато се празнува Свети Мина.

Снимка: Бгднес

Само едно притеснение имала бъдещата майка. Не искала да ражда в неделя, а в работен ден през седмицата. Но нейните близки я склонили да се съгласи защото празника на големия светия се пада в неделя.

Според проверка на столичен вестник само за плановото раждане таткото се изръсил с 1400 лева. Освен това платил и още 900 за избор на екип както и за раждане в отделна самостоятелна зала добавил 200 лева.

До тука сметката възлиза на 2500 бона. Но като се има предвид, че красавицата се е възползвала от удобствата и на ВИП стая ще набъбне с още пари. За да почерпи екипа, който изродил бебето се предполага, че гордият баща  се е бръкнал с още 2 хилядарки за бакшиш, предават от електронното издание razkritia.com.

Никол и Теодор Минев кръстиха дъщеричката си Теа. Макар, че преди това бъдещата майка бе заявила, че бебето ще носи името на нейната баба Радка. Но в последствие предпочитанията наклониха везните в полза на името на младия татко.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар