Никол Потуралски изригна срещу хейърите: Грубияни и злобари! (Вижте как ги нареди)

Никол Потуралски изригна срещу хейърите: Грубияни и злобари! (Вижте как ги нареди)
3 (60%) 1 vote

Новата на Брад Пит му спечели сърцето, но се сдоби и с цяла армия от хейтъри

На Никол Потуралски й писна да я засипват с негативни коментари. Моделката, която стана световно известна заради връзката си с холивудския плейбой Брад Пит никога не е имала толкова много хейтъри.

Наскоро красивата германска с полски корени се опита да преговаря с тях като пусна видео в едно от сторитата си в Инстаграм. В обръщението се казва: „Хора, недоумявам защо някои пишат омразни и злобни коментари. Защо? Няма смисъл! Просто искам да следвам хода на мислите им и нищо не ми става ясно . Това е толкова грубо и много тъжно.  Не ме следвайте, ако не искате да гледате нещо, съдържание на което не ви харесва. Просто е! Бъдете мили , а не злобни!”, казва 27-годишната Никол Потуралски.

Никол Потуралски скочи на хейтърите
Снимка: Инстаграм

Всъщност  романа на Никол и Брад нямаше да бъде толкова скандален, ако не бе начинът, по който Потуралски се появи до таткото на шест деца на фона на процесите на Пит и екс  съпругата му Анджелина Джоли. Бившите в продължение на няколко години се опитват да разрешат въпроса за опеката над децата и да подобрят отношенията помежду си.
До скоро вътрешни хора говореха за затоплянена отношенията  между Брад и Анджелина, които започнаха семейна терапия за да отглеждат децата си заедно. Но през септември избухна скандалната бомба, че Брад има любовна афера с Никол и заминава с нея във френското имение, негова собственост и на Анджелина. Именно в замъка Шато Миравал  или по-известен като замъка на Бранджелина актьорите сключиха брак преди шест години, предават от kinoafisha.ua.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар