Никол Потуралски захапа Анджелина Джоли: Щастливите не мразят! (Вижте как й се подигра)

Гласувайте за статията

Новата на Брад Пит се подигра с Анджелина Джоли, вижте как я хванаха

Факт е, че Анджелина Джоли и Брад Пит са спрели със семейната терапия и са влошили отношенията си заради новото гадже на актьора, модела Никол Потуралски. Холивудският красавец заведе любимата си в във френския замък Шато Миравал. Където преди години бе сватбената им церемония с Джоли. А това нарани актрисата право в сърцето.

За самата Никол Потуралски едва ли е важно какво мисли за нея бившата на Брад Пит. Германската моделка обаче скоро даде повод на феновете си да мислят, че тя се подиграва на Анджелина.

Никол се подигра с Анджелина Джоли
Снимка: Инстаграм

Онзи ден красавицата публикува в Инстаграм снимка, на която позира с къса оранжева рокля, показвайки идеалните си крака. Но посланието, което добави към фотото озадачи последователите й. Тя написа: „Щастливите хора не мразят никого“.

Феновете веднага се досетиха, че става въпрос за бившата съпруга на Брад Пит и един от тях я запита: „Ако наистина мислиш така, защо двамата с Брад толкова мразите Анджелина?”А тя отговори: „Изобщо не мразя никого!

Феновете на Никол обаче са сигурни, че тя не е честна. Те я контрират с въпроса защо трие всички коментари за Джоли без да премахва отрицателните отзиви за себе си. А администраторът на фен страницата на Бранджелина в Инстаграм я засече: „Ако Анджелина не ви интересува, защо преглеждате всички наши истории вече две седмици“. Потуралски обаче не отговори на този въпрос, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар