Никол Потуралски: Брад е сродната ми душа! (Моделката проговори за връзката им)

Никол Потуралски: Брад е сродната ми душа! (Моделката проговори за връзката им)
5 (100%) 1 vote

Германският топ модел за първи път коментира връзката си с Брад Пит

Никол Потуралски не се сдържа и намери хитър начин да говори за първи път връзката си с Брад Пит. След като за страстната им романтика вече не е тайна, влюбените се въздържат да коментират официално аферата си .

Германската красавица, която е на крилете на любовта завоалирано посочва, че те двамата са перфектната двойка и казва при всеки удобен случай когато някой се интересува от любовния й живот: „Четете по устните или гадайте по Инстаграм!

Никол Потуралски не може да скрие, че в стомаха й пърхат пеперуди
Снимка: Инстаграм

Нови намеци и намигвания се появиха в сторитата на Никол в социалната мрежа. Тя  публикува шеговита снимка на зодиакалните знаци Стрелец (Брад Пит) и Козирог (Потуралски) и написа: И двамата са „изключително независими и уверени“; „Склонни са да крият чувствата си“, „едновременно трудолюбиви и мързеливи“, „винаги се състезават и мразят да губят”, предават от elle.ru.

Така според нея излиза, че с Брад имат много общи черти и наистина той е нейната сродна душа.

На фотото от спалнята на модела се виждат очилата на Брад Пит
Снимка: Инстаграм

Малко преди това моделката пусна снимка от спалнята си, на която се виждат тъмни слънчеви очила. Феновете й веднага я запитаха дали не са на Брад, защото точно с такива ходи холивудската звезда. Никол обаче този път запази пълно мълчание и не отговори на почитателите си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар