Ето коя е най-се*си звездата във „ВИП Брадър“ (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Никол Станкулова спечели единодушно приза

Никол Станкулова се оказа най-горещата жена във „ВИП Брадър“. Красавицата спечели единодушно приза за най-се*си дупе в наградите на „ВИП Брадър“. По изключение продуцентите решиха да направят една позитивна игра за финалистите и им устроиха церемония достойна да съперничи на Оскарите.

Никол обра овациите на мъжете в Къщата

Никол обра овациите на мъжете в Къщата

Макар и символични, наградите разсеяха напрежението между съквартирантите, които доста се забавляваха. Никол спечели символично приза за най-се*си форми във „ВИП Брадър“, а лентата й бе връчена от тризначките, които влязоха в ролята на водещи и асистентки.

Къци от своя страна спечели първа награда за най-грижовен и едновременно с това най-дразнещ съквартирант в Къщата. Фънки и Багата бяха избрани за най-силните съквартиранти, а Орлин бе обявен за най-веселия и ведър съквартирант.

Багата от своя страна прибра в колекцията си и наградата за Непукист №1, а любимец на Къщата бе Фънки. „Спи най-малко от всички. Не мога да си представя Къщата без Фънки с пура в уста на някой диван“, призна с усмивка Никол.

Главната женска роля обаче Никол бе принудена да сподели с Къци. „Благодаря за тази награда, очаквах я“, призна със смях шоумена, докато Фънки му изпращаше целувки през цялото време. Пълничкият промоутър си тръгна от церемонията и с друг приз – единодушно бе избран като заслужил най-голямата награда в Къщата, пишат от Lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар