Никол на Куини Алис я засенчи (Снимки на ослепителната красавица)

Гласувайте за статията

Сестрата на Куини Алис засенчи кака си с хубост, в семейството на бившата на Благо расте ослепителна красавица

Куини Алис им сериозна конкуренция. И то в лицето на собствената си сестричка Никол. Която по всеобщо мнение ще я задмине по красота. И като известен модел на червения килим.

Красивата Никол, която все още заляга над уроците и не е навършила пълнолетие по всеобщо мнение е ненадмината красавица. Която се развива много по-бързо от кака си като модел.

Запалена от Куини малката й сестра вече е търсена за модни ангажименти по света. Никол с класическата си хубостта успяла да се вреди в модната агенция на Жени Калканджиева „Визаж”. Където усвоила до съвършенство как да се държи на котешката пътека.

И ако някой си мисли, че между две такива красавици може да съществува съперничество жестоко се лъже. Между сестрите има голяма любов. И двете се хвалят колко са красиви. Без да има и капка завист коя е по-голямата красавица.

Никол Николова и Куини Алис често могат да бъдат засечени по столичните клубове да купонясват заедно. Две ослепителни красавици на едно място предизвикват фурор когато се появят. Но мъжете определено смятат, че двечките са страхотен тандем, предават от електронното издание hotarena.net.

Ослепителната Никол споделя, че интересът й към модата се породил от успехите на сестра й. След като завърши училище ще продължи образованието си в университ. Като ще се занимава с музика. Не е тайна, че красивата моделка от малка се занимава с фолклорно пеене. Тя смята, че моделството и музиката вървят ръка за ръка. Защото и двете са изкуства.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар