СМУТ! Никол и Орлин се целували тайно в Къщата?

Гласувайте за статията

Двамата не издържали на страстта, но случката е потулена

 

Съквартирантите днес се държат особено и с недомлъвки си шушукат как някои вече се усамотяват по двойки. Оказва се, че снощното невинно гушкане в леглото на Ники Мартинов с Люси е нищо в сравнение с това, което са скрили (или поне са се опитали) Никол и Орлин.

Никол и Орлин отново един до друг

Никол и Орлин отново един до друг

В Къщата настана смут, защото синоптичката и певецът са хванати в крачка. За подобни съмнения се заговори покрай споделените от двамата тревоги, че са се разболяли едновременно. Красавицата и чаровникът изплакаха, че не се чувстват добре и сигурно са лепнали някакъв вирус. Това буквално взриви звездните им колеги, които започнаха да сплетничат, че непрекъснато флиртуващите Никол и Орлин по всяка вероятност не са издържали на страстта по между си. Те често се навъртали край ъглите, където се надяват камерите да ги пропуснат, когато търсят близост един към друг.

Стигна се и до версията, че двамата са успели да се целуват тайно, което е останало незабелязано от Биг Брадър или просто случката е потулена…Клюката бързо се разнесе сред всички и някои от участниците в шоуто дадоха да се разбере, че не е да не са забелязали горещи моменти, но решиха да се правят на дискретни.

Орлин и Никол спечелиха уважението на останалите и тъй като им симпатизират засега се въздържат да злословят зад гърба им. Повечето искрено се радват на тръпката, която се разрази между младите, но не смеят да ги подстрекават, защото те са обвързани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар