Какво всъщност има в джуките Никол? (СНИМКИ ПРЕДИ КОРЕКЦИИТЕ)

Гласувайте за статията

Никол Станкулова е правила удебеляване и уголемяване на устните си с т.нар. перманентен грим

Никол Станкулова

На по-старите снимки на Никол Станкулова ясно се вижда, че устните й са много по-тънки

Колкото и Никол Станкулова да отрича за корекциите по себе си, Kliuki.net първи разобличи красавицата затова, че е „пипала” джуките си. Това лесно може да се докаже, когато сегашната визия на синоптичката се сравни с нейни по-стари снимки. Разликата е очевАдна.

Въпросът вече не е дали има корекция на устните, а каква точно е тя.

Според запознати в хирургичния бранш, Никол Станкулова няма силикон, а само т.нар. „перманентен грим”. Красавицата е ползвала услугите на клиника за пластична хирургия, където предлагат постоянен грим не само на устни, но и на вежди и клепачи.

Използват се специални пигменти на минерална основа, като целта е да се подсили цветът на устните и да се уголемят и удебелят очертанията им. Перманентният грим на джуките трае от 2 до 5 години.

На по-старите снимки на Никол Станкулова ясно се вижда, че устните й са много по-тънки и с друга форма. Откакто доби по-голяма популярност, не само работата й порасна, но барабар с нея – и джуките. Във ВИП Брадър вече виждаме Никол с плътни подпухнали устни тип „Анджелина Джоли”.

Повечето от интернет потребителите заподозряха, че има силикон, но това не е така. Станкулова е избрала лека корекция с перманентен грим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар