Никол на Ваня Червенкова стана супер секси мацка (Вижте порасналата щерка на бизнесдамата)

Гласувайте за статията

Ваня Червенкова отгледа истинска красавица, Никол е супер секси и готина мадама

Никол на Ваня Червенкова порасна и стана супер красавица. От малкото момиченце на бизнесдамата няма и следа. Дъщеря й има визия на фотомодел.

Никол на Ваня Червенкова
Снимка: Инстаграм

Госпожа Червенкова, която е смятана за моден коректив е отгледала щерка, която е стилна, модерна и елегантна млада жена. Явно уроците, които майката на Никол й е предала не са отишли на вятъра и тя е попила нейния изтънчен моден нюх.

В социалните мрежи госпожица Червенкова често е бъркана с фотомодел. И то не само заради безупречния й външен вид, а и заради умението й да подбира правилно дрехите си.

Не случайно 24 годишната наследничка на бизнесдамата предизвика фурор на скорошно събитие. Където се появи с лисичи кожи и събра погледите на присъстващите. Които с право й се възхитиха като не липсваха възклицания от рода на: „Прекрасна си!”, „Изглеждаш перфектно!”, „Имаш класа и много стил!”.

Дъщерята на Ваня Червенкова
Снимка: Инстаграм

Според запознати красивата щерка на Ваня Червенкова върви по стъпките на известната си майка. Поела е бизнеса на родителката си, но и като всеки млад човек има и свои проекти. На всичко отгоре има и добро сърце и се занимава с благотворителност.

Ваня е горда с порасналата си дъщеря и е щастлива, че успя да превъзмогне ужаса, който изживя като 8 годишно дете. Когато през очите на момиченцето майка й бе простреляна с куршуми в главата и в тялото, предават от електроното издание zajenata.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар