Никол Божинова по стъпките на Николета (Вижте първата й фотосесия)

Гласувайте за статията

Никол Божинова следва стъпките на мама, приказната малка чаровница на Николета Лозанова с първа фотосесия

Дъщеричката на Николета и Валери Никол Божинова вече има опит като професионален модел. Очарователното четиригодишно хлапе засне първата си фотосесия.

Никол Божонова

Никол Божинова

Още с раждането си Никол стана апетитна хапка за рекламодателите. Майка й до този момент отказваше на примамливите предложения. Но след като миналата година се появи с малката на червения килим на Sofia Fashion Week склони да й разреши да запише първата си рекламна фото сесия за мащабния проект на известния детски клуб Trinity Kids.

Николета е доста пестелива и сподели само един ексклузивен кадър от първото представяне на Никол като професионален модел. Но пък затова написа прочувствено послание. С което умили мрежата.

Моделката признава, че като една загрижена майка е задължена да превръща ежедневието на малката си принцеса в приказка. Затова заедно с професионалистите от детския център са се постарали да създадат за Никол подходяща обстановка за крехката й възраст по време на снимките.

Не са малко и критиците, които упрекват Лозанова, че пуска дъщеря си на лъвовете в модния шоубизнес твърде малка. Но от снимките се вижда, че най-коментираното момиченце в светските среди се чувства като у дома си. Справя се блестящо. И наистина е напълно естествена, предават от електронното издание  hotarena.net.

Не случайно известната й майка признава, че Никол се е почувствала вълшебно. И вече си има своето кралство. Макар да е само на четири годинки.

Вижте снимките на Никол Божинова в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар