Никол Божинова намери втори татко в лицето на Ники М (Футболистът я обича като свое дете)

Гласувайте за статията

Щерката на Николета е в много близка връзка с гаджето й, Ники Михайлов я обожава

Никол Божинова, която вече е на 9 години може да е дете на разведени родители, но не крие колко много е близка с настоящия мъж на майка си. Въпреки, че с Ники Михайлов нямат кръвна връзка, малката принцеса е намерила в негово лице истински втори татко.

За близостта на футболиста с Никол споделя самата Николета Лозанова, която пусна стори е профила си в Инстаграм , от което се вижда как  малката красавица се хвърля на врата на Ники и го обсипва с целувки по бузата.

Никол Божинова и Ники Михайлов имат силна връзка като истински баща и дъщеря
Снимка: Инсаграм

Това се случва в автомобила на Михайлов, който по всяка вероятност я води на училище, а госпожицата е много щастлива да е в компанията на атлетичния си баща номер 2.

По всички личи, че между заварената дъщеря и мъжа, сменил баща й като партньор на майка й има истинска хармония. А 9-годишната красавица е намерила в негово лице още един родител.

И това е напълно нормално, тъй като по принцип момиченцата са много привързани към татковците си, а Никол е облагодетелствана от ситуацията и може да се похвали с цели 2-ма бащи. А синът на Боби Михайлов обича детето като свое , грижи се за него и присъства в живота му като истински татко, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар