Никол Божинова с най-скъпия детски гардероб! (Ето колко струват тоалетите на щерката на Николета)

Никол Божинова с най-скъпарските тоалети, дъщерята на Николета от глава до пети облечена само с дизайнерски дрехи

Никол Божинова скоро ще навърши шест години. Но крехката й възраст не пречи малката да носи само дизайнерски тоалети. Николета Лозанова още от самото раждане я конти с най-скъпи дрехи.

Плеймейтката не жали средства и пари за своето съкровище. Не случайно се говори, че Никол е с най-скъпия детски гардероб сред децата на известните. Тя е една от най-глезените млади госпожици, на която могат да завидят не само връстниците й, но и големите.

Когато стане дума за дъщеря й щедростта на Николета Лозанова  няма край. Тя не лишава себе си от всякакви глезотии. А какво да кажем за момиченцето което винаги е наконтено по последна мода.

Като една грижовна мама тя никога не купува дрехи за Никол от някой мол, където стоките са с неизвестен произход и марка. Облеклото на щерката й трябва да е на ниво – от някой световно известен бранд. А после щедро да се сподели с феновете в социалната мрежа.

На последния кадър, с който Лозанова се похвали се вижда, че Никол е наконтена от глава до пети с с известни дизайнерски дрехи и аксесоари. Тениската й е на Balmain, детските дънки на звездички са от известния моден бранд Stella McCartney, а тъмните й очила на Chloé, предават от hotnews.bg.

Ако направим една проста сметка дрешките и очилата на госпожицата струват не по-малко от 5 хиляди евро. Не случайно някои сравняват Никол Божинова с дъщерята на Бионсе Блу Айви. Малко са родителите, които така глезят невръстните си деца.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.