Никол Божинова най-глезената звездна щерка (Майка й я наконти с тоалет за 1000 лв – Снимки)

Никол Божинова най-глезената звездна щерка (Майка й я наконти с тоалет за 1000 лв – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Николета Лозанова позлати дъщеря си, 9-годишната ученичка от глава до пети с маркови дрехи и телефон за 2 бона

Никол Божинова е най-глезеното звездно дете в България. До това заключение стигнаха феновете на Николета Лозанова, която заведе щерка си в Париж.

Малката модна икона публикува снимки от разходката си из френската столица в собствения си профил в Инсттаграм, където посети с майка си Дисниленд, малко преди началото на новата учебна година. На почитателите на моделката веднага направи впечатление с какъв тоалет е облечена дъщеря й.

Звездната щерка позира за снимки, облечена от глава до пети само в маркови дрешки
Снимки: Инстаграм

От кадрите можем да установим, че от глава до пети Никол Божинова е наконтена само с марковите дрехи на Стела Маккартни. Тоалетът на 9-годишната ученичка се състои от цветна пола за 150 лв, ботуши за 500 лв.,момиченцето носи и детска чанта, чиято цена е 200 лв.

Прави впечатление, че госпожица Божинова е усвоила до съвършенство умението да позира пред камера и да прави муцунки досущ като майка си. От която явно всичко копира.

Целият тоалет на момиченцето струва повече пари от една нашенска минимална заплата. Да не споменаваме и телефона, с който си прави селфи. Той е от последните сгъваеми модели, появил се на пазара само преди няколко седмици и цената му е повече от 2 хиляди лева, предават от Хотнюз.бг, цитирайки „България днес“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар