Никол Божинова в училище за почти 10 бона на годината (Вижте къде завърши 1 клас щерката на Николета)

Гласувайте за статията

Никол Божинова учи в престижно частно училище

Дъщерята на Николета Лозанова завърши първи клас, а майка не се стърпя и показа свидетелството в социалните мрежи.

Никол Божинова вече може да се счита за второкласничка в училището, което родителите й избира дълго и прецизно. Още около 15 септември Hи Лo пpeceчe вcяĸaĸви cлyxoвe, чe дeтeтo й e зaпиcaнo в нaй-cĸъпoтo и бapoвcĸo yчилищe.

Никол Божинова

Снимки: Инстаграм

„Haпpoтив, нe e нaй-cĸъпoтo, a нaй-дoбpoтo” oбясни мaйĸaтa. Baлepи и Hиĸoлeтa избpaли чacтнo шĸoлo зa дeтeтo cи, в ĸoeтo yчeбнaтa гoдинa зaпoчвa нa 1 ceптeмвpи, a нe нa 15 ĸaĸтo в дъpжaвнитe yчилищa. Завършването обаче е в края на май и днес малката ученичка може да се отдаде спокойно на игрите.

От свидетелството стана ясно, че Божинова е ученичка в „Българско школо“, където таксата за една година е 9 500 лева. Толкова ще трябва да приготвят родителите на Никол и за догодина, защото сумата няма да бъде увеличена.

Последните месеци тя учеше дистанционно заради карантината. Никол и Николета я прекараха в луксозна вила в алпийски стил в комплекс в село Баня до Банско. Убежището им разполагаше с две спални, хол и собствена кухня. Николета и Ники се радваха и на термален басейн само за тях. Всичко това беше гарнирано с невероятен лукс и уникална гледка към Пирин, пише hotnews.bg.

Снимки: инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар