Никол в ШОК: Багата ще ми посегне пак

Никол в ШОК: Багата ще ми посегне пак
5 (100%) 1 vote

Синоптичката се уплаши, че ще дели още три дни Къщата с Багата

Никол Станкулова изпадна в истински шок вчера. Синоптичката сериозно се притесни, след като разбра, че следващите три дни ще дели Къщата с още четирима мъже. Багата, Къци, Орлин и Фънки. Звездната петорка остана на финала и в събота един от тях ще спечели. Това, което притеснява Никол обаче не е победата, а присъствието на Багата в Къщата.

Никол в шок  заради Багата

Никол в шок заради Багата

Синоптичката изглеждаше видимо уплашена от факта, че ще дели един покрив сама със самбиста. И въпреки присъствието на тризначките в Къщата тя сериозно се притеснява от неговото присъствие.

Припомняме ви, че преди дни бяха показани пиянските изцепки на ММА боеца, който й посегна пред всички, след като се напи порядъчно. И единствена Люси успя да я спаси от похотливите домогвания на самбиста.

Сега чаровницата обаче остана сама в Къщата и може да разчита единствено на тризначките за морална подкрепа. Блондинката обаче изглежда видимо притеснена, че Багата може пак да й скочи. В края на снощното предаване видяхме как виповете отново вдигат наздравици по случай наближаването на финала. А Никол стоеше в страни от мъжете, видимо притеснена от случващото и се държеше на доста голямо разстояние от Багата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар