Никол ПРОГОВОРИ за инцидента с Багата

Гласувайте за статията

Синоптичката сподели своята гледна точка за инцидента с Багата

Шокиращите кадри с Никол Станкулова и Багата, които видяхме броени дни преди финала на „ВИП Брадър“ се оказаха поредната манипулация. Веднага след излизането си от шоуто, синоптичката заяви, че не е имало никакъв инцидент с Багата и няма проблеми с него.

Никол проговори за инцидента с Багата

Никол проговори за инцидента с Багата

„Багата е страхотен. На него му се е събрало много напрежение. На всеки му се случва да пийне и не нападна само мен. Честно ви казвам. Беше ни подкарал, който свари – закачаше се, без никакви лоши намерения.“, твърди Станкулова. Чаровницата сподели, че според нея на ММА боеца му се е събрало твърде много напрежение и просто се е закачал със съквартирантите. Но инцидент в Къщата не е имало и тя съвсем не е била уплашена.

„По-скоро беше забавно. Не е било нищо страшно и наистина не съм усетила нещо подобно от негова страна.“, твърди Никол по повод случката. Според нея Багата твърде много обича приятелката си, за да си позволи подобно отношение. „Човек като се напие не мисли обикновено, а и на нас много ни се насъбра там.“, коментира още Никол. И е категорична, че зрителите не са видели истинското развитие на случката и за неприятни инциденти в Къщата и дума не може да става, пишат от „Блясък“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар