Виж как Николета се ПОДИГРА на Златка!

Гласувайте за статията

Николета Лозанова избухна във Фейсбук, нарече Златка „каруцарка”, защото крещяла на Къци „хамалски”

Николета Лозанова

Николета Лозанова избухна във Фейсбук

„Каруцарка” – така Николета Лозанова определи поведението на Златка Димитрова. Доскорошната приятелка на Черната Златка остро изрази мнението срещу истерични изблици на ВИП-аджийката. Николета Лозанова не одобрява постоянните обиди на Златка към Къци и застана на страната на шоумена.

На личната си страница във Фейсбук Николета, която защити Златка за столиците, този път не беше така снизходителна към приятелката си. Мнението на Лозанова предизвика вълна от коментари.

Николета Лозанова

„Каруцарка” – така Николета Лозанова определи поведението на Златка

„Ауу… Златка ще показва колко е луда!! Може да говори спокойно, а не да вика като каруцар. Mоже по много по-интелигентен начин да изрази позицията си, не е нужно хамалски да крещи и вместо човешкото в нея надделява животинското. Не й прави чест да се държи така грозно с Къци”, възмущава се справедливо Николета.

Тя изрично подчертава, че Златка продължава да й бъде приятелка, но смята за необходимо да си каже мнението. „Ще го кажа и на нея, когато излезе от Къщата – с усмивка и без задни мисли”, обяснява Лозанова на тези, които я упрекват, че „лицемерно” застава срещу приятелката си.

Жената на Валери Божинов не крие симпатиите си към Къци Вапцаров и го определя като „страхотен човек”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар