ВИЖ Николета Лозанова ПРЕДИ да се ТУНИНГОВА

Гласувайте за статията

Плеймейтката направо неузнаваема преди операциите

Перхидролено руса коса, закръглен корем и малък бюст. Кой си спомня как изглеждаше Николета Лозанова преди да се прочуе? Известната плеймейтка, която се прочу покрай съпруга си Валери Божинов едва ли си спомня с особена носталгия времето преди да се превърне в силиконова кукла.

Николета Лозанова днес

Николета Лозанова днес

В интернет обаче периодично се появяват снимки на моделката, преди да се превърне в една от най-красивите жени у нас. И мнозина си спомнят как точно изглеждаше Николета, преди да стане популярна.

Николета преди да се тунингова

Николета преди да се тунингова

Въпреки че днес е лице на редица модни и козметични марки, Николета е известна най-вече с това, че е бивш еротичен модел и с пластичните си корекции. Красавицата обаче не се срамува от факта, че се е прочула като мъжеядка и със сесиите си за мъжките списания. Единственото, което отказва да признае са пластичните операции, които си е правила.

Днес модната икона се прави на Моника Белучи и се гордее с факта, че мокър блян за хиляди мъже. Преди да се прочуе, обаче си беше най-обикновено момиче с големи амбиции за слава.

Архивните фотоси припомнят как изглеждаше Николета, преди да легне под ножа. Моделката упорито отрича да си е правила други корекции, освен увеличения бюст, но снимките не лъжат, пишат от inews.bg.

А вие вярвате ли й? Според вас правила ли си е Николета Лозанова  пластични операции?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар