Николета тунингова барабанче заради Ники Михайлов (Вижте резултата)

Николета тунингова барабанче заради Ники Михайлов (Вижте резултата)
3 (60%) 1 vote

Посещенията на Николета Лозанова в Турция не са само заради любовна тръпка.

Както вече е ясно за всички, Николета поднови старата си любов с Ники Михайлов. Двамата бяха гаджета още преди тя да се омъжи за Валери Божинов. Сега отново делят едно легло, макар и не всяка вечер. Лозанова често отскача до Турция, където живее и играе вратарят. И при всяка визита двамата не пропускат да заинтригуват с някоя провокативна снимка.

Последната подобна бе от Свети Валентин. На нея в целия си блясък за пореден път лъснаха задните части на плеймейтката, този път в леглото на Михайлов. А вчера Николета пак ги заголи, този път в Дубай. Разбира се, подобни снимки предизвикват вълна от коментари, най-вече на възхищение от мъжката част на потребителите.

Оказва се, обаче, че Лозанова има своята малка тайна за перфектно барабанче. Освен природните си дадености, тя е прибегнала и до професионализма на топ турски пластичен хирург. Съвсем наскоро Николета е легнала под ножа в клиника в южната ни съседка. А причината са импланти в задните части.

Подобен тип интервенции не са особено популярни у нас, но са хит в Холивуд. Именно затова красавицата е предпочела да не се тунингова в България. А за избора й на турски лекар вероятно е помогнал и самият Михайлов. Явно той има фетиш към апетитни задни части и вероятно е подтикнал любимата си да ги направи по негов вкус, пише hotarena.net.

Лозанова не пропуска да се изфука с новата придобивка

Нищо чудно и именно Ники да е заплатил операцията. Все пак той има възможността да им се радва. Както и всички потребители на социалните мрежи, разбира се. Но само на снимка! Последното фото на Лозанова показва нагледно резултата от имплантите в дупето. Надали някой ще отрече, че изглежда доста апетитно. Е, малката тайна за голямо барабанче на Николета е разкрита!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар