Николета скочи срещу ВИП Брадър: НАГЛАСЕНО Е!

Плейметката истеряса и се чуди как да защити излагащата се всеки ден Златка

 

Че сме „държавата на Златките” отдавна го обобщи красиво една от съквартирантките във „ВИП Брадър” – Кристина Патрашкова. А сега настъпи трагичен момент, в който плейметките трябва да се подкрепят.

Николета екзалтирано подкрепя дружката си
Николета екзалтирано подкрепя дружката си

Покъртителната и оставаща ни без дъх свещена простотия, която се лее на килограм от национален ефир, явно тепърва ще ни вълнува. След бурния смях по Златкините познания по география и „невероятната” обща култура на висшистката, падна яко оплюване по нейн адрес и време беше да изпълзи нейната дружка Николета.

Половинката на Божинов почти истерично коментира „столиците, Златките и ВИП Брадър” от страницата на изданието Lentata.com. „Сигурно не е повод за гордост, че не знае кои са европейските столици, но я познавам и съм сигурна, че първото нещо, което ще направи, когато излезе от Къщата, ще е да ги научи”, опитва се да ни убеди НиЛо в желанието си да спаси звездната участничка, която е на път да изхвърчи още при първите номинации.

Нали е готина, че защо и да е умна?!
Нали е готина, че защо трябва и да е умна?!

Според брюнетката „на някои неща човек се учи и никога не е късно…”. Малко шокиращо звучи, че на тази възраст на Златето ще й се наложи да се връща към основното си образование, но щом близката й приятелка казва…!? Цялата работа според Николетка била нагласена и Нова телевизия пазила гърба на своите лица, които имали застраховка, че няма да търпят „подигравки и излагации”. „Ето това не е честно отношение спрямо Златка и дори изглежда тенденциозно.”, жалва се още любимата на Валери.

По думите й трябвало редакторите на риалитито да изберат синоптичката Никол и да я питат кои са президентите, премиерите на различни страни, както и кои реки минават през тях…

Сигурно очакваше да обере овациите, но в мрежата вече се четат коментари като: „Николетке, та ти си част от Златките и си същата като нея, бре!”, „Щяла да ги научи?! Дори малките деца ги знаят!”, присмиват й се отстрани втрещените от наглите и отчаяни опити на силиконката да удари рамо на Черната Златка.

2 коментара
  1. Niki Kamburov казва

    Малоумните трябва да се подкрепят :Д.

  2. Рени Иванова казва

    Мили момичета,не е важно само да имаш цици и да си красива,а да имаш нещо и в главата.Жалко,че са малко такива.:)

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.