Отровно! Виж как Николета захапа Силвия Бахати!

Гласувайте за статията

Новата Miss Playmate 2012  Силвия Бахати още не се е нарадвала на короната си, а отровните захапки започнаха!

Силвия вече обяви, че е по-умна от Златка, и май сбърка

Николета Лозанова уж невинно попита феновете си във Facebook какво мислят за новата плеймейтка – и бурята се развихри! Зад простичкия въпрос ясно се чува змийско съскане, а почитателите на Николета в хор повтарят колко недостижима е самата Лозанова. Николета е една, а Силвия е грозна и изкуствена…направо си е една нова Антония Петрова, коментират от megalife.bg ! Е – има и по-трезви мнения, в които на Николетка й припомнят, че и тя като Мис не е била самото съвършенство, че новите звезди имат право на свой шанс и не се знае какво могат да покажат в бъдеще.

Всъщност Силвето сама си изпроси тази история, защото побърза да се самоизтъква и да говори колко е умна и как няма нищо общо с други известни  момичета, например Златка. Груб тактически гаф! Сега е нормално да очаква още удари под кръста. Още захапки и невинни реплики, от които ти се доплаква!

За госпожица Бахати вече се говори, че дължи короната си на яко рамо и че се е възползвала от протекциите на любовника си-тузар. Плеймейтката уж опроверга този слух с признанието, че наистина има връзка, но тя не е с някакъв мистериозен богаташ, а с обикновено момче на нейната възраст. Как ще се развият историите около Силвия Бахати, тепърва има да гледаме!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар