Николета се подигра на Валери

Николета се подигра на Валери
5 (100%) 1 vote

Николета се подиграва с Валери с последната си публикация в социалните мрежи. А и го предизвиква с парадирането на собствената си значимост

Наслушахме се, нагледахме се на отношенията между Николета Лозанова и Валери Божинов след раздялата им. Но в интерес на истината, напоследък двамата позаровиха томахавките и страстите се поукротиха. Дори се носят слухове, че всичко е пиар акция и двамата ще се разберат. Спомняме си и рождения ден на малката им дъщеричка, за който вече писахме. Малко в повече ни дойде тогава демонстранцията на истинско семейно щастие, дори се бяха стъкнали тон в тон с преобладаващия цвят на любовта.

Николета предизвиква Валери

Николета предизвиква Валери

Макар,че междувременно свързваха и свързват Николета с различни богати мъже, а Валери – със знойни красавици.

И сега се появи поредната изцепка на Николета. Демонстрация на самочувствие до небето и голяма самооценка. Без да е посочила име, много ясно се разбира до кого е адресирано посланието и кого предупреждава, твърдят от Hotarena.net.

В него Николета изтъкава себе си като единствена и неповторима жена и твърди, че едва ли може да има друга като нея. Да се сеща горкия Валери какво „съкровище” е загубил и животът му без плеймейтката е провал.

Но Валери не е никак посърнал след раздялата. Дори се коментира в мрежите, а и от хора от неговия кръг, че не той е губещия след разпадане на връзката. Ударил го е на живот и името му непрекъснато се забърква с куп знойни хубавици. Всеизвестно е, че ритнотопковецът не е от най-кротките и примерни мъже. Говори се, че през леглото му са е минали  Габриела Радославова, известна като Мис Джуки, модела Вероника Стефанова, Светлана Василева и че засега Валери няма никакви намерения да се връща при Николета.

Засега Николета и Валери не гледат в една посока

Засега Николета и Валери не гледат в една посока

А и форумци, в болшинството, са на това мнение: „Когато един човек напусне друг, то той очевидно няма да търси в следващия си партньор същото, защото явно не му харесва.”.

Ще разпознае ли Валери себе си в посланието на Николета и дали и как ще реагира?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар