ЕКСКЛУЗИВНО! Николета ПРОСИ пари от Kliuki.net!

Гласувайте за статията

НиЛо още умува върху процента, а всички аплодират бедрата й

 

Последната предизвикателна поза на Николета създаде фурор в мрежата, а Kliuki.net следи актуалните реакции на всички потребители.

Палавите ръчички, които си пуска плейметката взривиха интернет пространството и разделиха, както винаги в такива случаи, лагерите на два – доволни мъжки екземпляри и възмутени майки.

Статията бързо достигна и до самата главна героиня във фотото, което е част от най-новия клип на Емилия „Ще чакам да ми звъннеш”.

Николета във "Фейсбук"

Николета във „Фейсбук“

Половинката на Валери Божинов крие, че е възхитена от вниманието, но пък за сметка на това явно днес е в по-бизнес настроение. Възможно е една от мечтите на моделката е да припечелва от медии?!

Така си готина - сакън, не сменяй занаята!

Така си готина – сакън, не сменяй занаята!

Предложението й да ни взима процент от заплатите, звучи трогателно, но ние знаем, че точно сега въобще не й е притрябвало. Любовта на живота й вече има обещаващ договор и във Верона със сигурност ще докаже уменията си на футболист, въпреки злите езици и скептичните към таланта му.

Докато НиЛо се бунтува срещу еуфорията, която създава около себе си, познати и приятели в профила й продължават да аплодират бедрата й.

Те пък въобще не искат да чуят, че красавицата ще сменя занаята, а са жадни и ненаситни за още и още от нейните провокации…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар