ИСТИНАТА! Николета проговори за отношенията си с Алисия

Гласувайте за статията

Плеймейтката отрече двете да имат проблеми

Истината за отношенията между Николета Лозанова и Алисия излезе на бял свят. В откровено интервю за топ водещата Венета Райкова плеймейтката най-после разкри, какви са истинските й отношения с певицата.

Не може да бъде! Николета иска приятелство с Алисия

Не може да бъде! Николета иска приятелство с Алисия

„Искам да бъдем приятелки с Алисия“, заяви Николета пред горещата водеща. Изказването й бе направено в отговор на въпрос от страна на приятелката й Азис / Азия, който я попита „Би ли искала да бъдеш приятелка с Алисия”, пишат колегите от kliuki.bg. Моделката успя да втрещи дори скандалната водеща, която призна, че никога не би си и помислила да й зададе подобен въпрос. След скандалите между двете, обидите и средните пръсти, които си размениха, откровението на Николета дойде като гръм от ясно небе.

Моделката обаче е категорична, че не таи лоши чувства към бившата на мъжа си. А феновете й твърдят, че откакто е станала майка е започнала по-добре да разбира фолк певицата. Форумци обаче се питат дали това не е някакъв пиар трик от страна на сексапилната брюнетка. Над която в последно време се изляха доста хули и подигравки.

Някои дори заподозряха, че Лозанова си прави самореклама и в същото време гради имидж на добро момиче. Още повече, че ако отхвърли жеста й за приятелство, Алисия вероятно би била изкарана най-черната овца от всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар