Николета пак дразни Божинов: Има кой да ни глези с Никол! (Вижте как посрещнаха имения си ден)

Гласувайте за статията

Николета отправи мило послание към дъщеря си Никол за имения им ден.

Днес Николета и нейната Никол отбелязват своя имен ден. Лозанова не пропусна повода, за да покаже още веднъж публично колко много обича дъщеря си. Тя трогна мнозина с думите, че откакто Никол се е появила на бял свят, всеки неин ден е празник. Никулден за тях е двоен празник, защото и двете отбелязват имен ден.

Това е техният специален ден, в който са по-обичани и глезени от всякога. Първата причина за това е, че те наистина го заслужават, а втората – че има кой да им напомня колко са удивителни и прекрасни. Благодарение на този човек, празникът им става дори троен, споделя развълнувана Николета. Тя поздравява всички именици, като нея и Никол, но дискретно отново пропуска да издаде той е този мъж, който така ги боготвори.

В комплект с милите думи, Лозанова постна и клипче как дъщеря й лудува и се забавлява искрено в хотелска стая. Именно от тази стая преди дни водещата на „Папараци“ посрещна и рождения си ден с романтична изненада в леглото. Тогава тя отпътува за Мадрид заедно с Никол и мнозина се усъмниха дали пък не се е видяла с Роналдо.

Все по-упорити слухове в последно време, обаче, свързват Николета с бившия й Ники Михайлов. Определено думите й, че има кой да глези нея и дъщеря й са насочени към татко й Валери. Видимо тя му е намерила повече от добър заместник не само в сърцето си, но и в ролята на татко на Никол.

Николета определено е обичана жена

Николета определено е обичана жена

Наскоро вратарят Михайлов сподели, че вече се чувства готов да стане баща. А каква по-добра подготовка от това да се грижиш за едно дете, в случая дъщерята на Лозанова. Като прибавим и слуховете, че двамата с Николета все по-често са засичани по столични заведения, лесно можем да си направим извода кой кара двете красавици да се чувстват така специални.

Видеоклип, публикуван от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар