Николета овехтя! И мистър София не я иска!

Гласувайте за статията

Николета се натрапи с присъствието си, като жури на конкурса „Мистър София“

Николета Лозанова взе да омръзва на околните с претенциите си все тя да е първа и все тя да е най, все за нея да се пише и все за нея да се говори.Изглежда натрапчивото й поведение я прави да изглежда овехтяла, забелязаха гостите на събитието. Дори победителя в конкурса побърза да

Победителя в конкурса „Мистър София“, Александър Иванов

Победителя в конкурса „Мистър София“, Александър Иванов

се застрахова, че си има сериозна връзка и охлади мераците й предварително, още при самото си представяне.

Дамите от журито - Николета Лозанова и Анита Мейзер

Дамите от журито – Николета Лозанова и Анита Мейзер

Плеймейтката Николета Лозанова бе поканена да участва в журито на конкурса „Мистър София“, заедно с други известни дами. Сред съдийките се бяха забелязани скандалната Анита Мейзер , миската Славена Вътова и др.

Ни Ло успя отново да предизвика, както присъстващите дами, дошли да се насладят на свежа мъжка плът, така и самите участници в конкурса. Николета пристигна с гръм и трясък , съпроводена от личния си шофьор , който цяла вечер обгрижва светската лъвица. И нали Ни Ло иска все да е на показ и да е в устата на присъстващите, нейният загрижен служител неотлъчно я следва дори до дамската тоалетна, все едно е някоя кралица, забелязаха дошлите на събитието.

Дамите от журито избраха единодушно за победител на конкурса „Мистър София“, Александър Иванов. Красивият младеж не е бил модел, а работи в администрацията  на чуждестранна английска компания, пък и няма такива амбиции за в бъдеще.

На финала Алекс благодари на дамите от журито, които според него били все известни и красиви дами и обясни, че държи на връзката си и в никакъв случай няма да направи компромис и да се забърка в афера дори със спряганата за мечта на всеки мъж – Николета Лозанова. Не прозвуча  много ласкаво за напористата Ни Ло, забелязаха присъстващите. „И да е имала някакви мераци, те бяха изкоренени в зачатък“, споделят запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар